Vi hjelper deg med å finne de rette kandidatene!

Vårt team består av personell fra ulike sektorene innen idrett og trening herunder administrasjon, behandling, trener-instruktør-coaching, Salg og Undervisning. Felles for de alle er høy utdannelse og eller mange år i bransjen for å kunne imøtekomme våre kunders kompetansekrav i rekrutteringsprosessen.

Vi vet at trening er profesjonsarbeid.

Ta kontakt med oss for oppdrag/bemanning eller andre henvendelser.

Stefan Løkse

Har over flere år drevet med rekrutteringstjenester innen trening og idrettsrelaterte yrker. Har tidligere jobbet i både private og offentlige virksomheter innen idrett og trening. Jobber som daglig leder i Fredrikstad idrettsråd.

Johan Ingemarsson
Styremedlem
Johan jobber som Country Manager Norge for gymkjeden Actic. Han har jobbet 9 år i bedriften, og har vært alt fra instruktør og PT til utdanningsansvarlig og regionsjef. Som Country Manager for Actic sitter Johan også med i bransjeorganisasjonen VIrke Trening, som jobber for å utvikle hele treningsbransjen.
Svein Femtehjell
Styremedlem
Svein har siden 1989 jobbet innen idretten. Først som utviklingskonsulent i 5 år i Østfold Idrettskrets og der nest siden 1994 som daglig leder i Fredrikstad Idrettsråd. Han har teologisk embetseksamen og praktisk- teologisk seminar fra Menighetsfakultet og sosialpedagogisk grunnfag for Universitetet i Oslo. Han har jobbet som prest på 70 - tallet, sosialarbeider for unge rusmisbrukere på 80 - tallet og siden tekst.